"Приятели" се сбогуват с Гюнтер

  • 25 октомври 2021 13:03

  • 3079
  • 0
"Приятели" се сбогуват с Гюнтер
© Getty Images

Екипът на култовия сериал "Приятели" се сбогува с актьора, изиграл една от любимите на зрителите второстепенна роля в поредицата. Джеймс Майкъл Тейлър изгуби битката с рака на 59-годишна възраст. Звездата остава завинаги в сърцата на феновете като Гюнтер - управителя на любимото кафене в продукцията, пише "Монитор".

Броени часове, след като тъжната вест стана публична, от "Приятели" реагираха с умилителни думи и послания.

"Много се смяхме, приятелче! Ще ни липсваш", написа Мат Лебланк - екранният Джоуи в социалните мрежи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

"Приятели" нямаше да е същият без  теб. Благодаря ти за смеха, който донесе на сериала и в живота ни. Ще ни липсваш", заяви и екранната любов на Гюнтер - Дженифър Анистън (Рейчъл).

"Благодарността, която носеше всеки ден със себе си, е благодарността, която имам аз за това, че те познавам. Почивай в мир, Джеймс", написа Кортни Кокс.

Лиса Кудроу също се включи в съболезнованията онлайн: "Джеймс Майкъл Тайлър, ще ни липсваш. Благодаря ти, че беше до нас."

"Warner Bros. Television скърби за загубата на Джеймс Майкъл Тейлър, обичан актьор и важна част от семейството на "Приятели". В мислите ни сме със семейството, приятелите, колегите и феновете му", гласи изявлението на продуцентската компания, която стои зад сериала. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Припомняме, че за диагнозата си Тейлър призна публично малко след специалния епизод "Приятели: Отново заедно". Тогава той обясни, че преди три години е разбрал, че има рак на простатата. Пред предаването Today през юни той разкри, че има разсейки, които са стигнали до костите му. „В късна фаза съм вече. Затова, знаете, вероятно ще ме победи“, разказа още екранният Гюнтер.

За заболяването си той научил при профилактичен преглед. Тогава обаче останал позитивно настроен. „Трябваше само да взимам по едно хапче сутрин и вечер“, обясни той. Впоследствие обаче болестта се разпростряла до костите и гръбнака му, заради което краката му останали парализирани. Тогава актьорът каза, че ракът е мутирал в разгара на пандемията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3079 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини