Снимачният екип на Алек Болдуин бил недоволен от условията на труд и безопасността?

  • 23 октомври 2021 08:19

  • 6359
  • 0
© Getty Images, архив

В деня на инцидента със стрелба, в която загина операторката Халина Хътчинс, снимачният екип на американския филм с участието на актьора Алек Болдуин изразил недоволство от условията на труд на мястото на снимките, съобщи вчера в. "Лос Анджелис таймс" като се позова на свои източници, предаде БТА.

По тяхна информация, недоволството на снимачния екип било предизвикано от постоянните промени, логистичните неуредици и забавянето на заплатите.
Освен това, няколко души се оплакали, че не са взети предвид настояванията им за безопасност, след като пистолетът, с който се стреля на снимките, през последните няколко дни поне на два пъти засичал, предаде ТАСС.

Вестникът съобщи, че в четвъртък няколко оператори и помощниците им, часове преди инцидента със стрелбата, напуснали снимачната площадка заради разногласия с продуцентите. Сред хората, които настоявали за подобряване на условията на труд, била и загиналата Халина Хътчинс.

Алек Болдуин е с „разбито сърце“ след фаталния изстрел на снимачната площадка

По време на репетиция в четвъртък Болдуин стрелял с реквизитно оръжие, което трябвало да е заредено с халосни патрони, и ранил двама души - Хътчинс и 48-годишния режисьор Джоел Соуза.

По-късно Хътчинс почина, а Соуза беше изписан от болница.
Междувременно продължават разпитите на свидетели на инцидента, съобщи шерифството в окръг Санта Фе. Оттам са потвърдили, че засега не са повдигани обвинения за стрелбата и смъртта на Хътчинс.

Последвайте канала на

Novini.bg
6359 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини