Астролози: Барак Обама ще спечели изборите

  • 30 май 2012 10:53

  • 950
  • 2
Астролози: Барак Обама ще спечели изборите
©

Сегашният президент на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият ще победи на изборите за държавен глава на 6 ноември 2012 г., предаде Интерфакс.

Предсказанието е направено от астролози от цял свят, които проведоха конгрес в Ню Орлийнс, Луизиана. Според гледащите в бъдещето победата на Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на в изборите на републиканската партия снощи няма да попречи на сегашния държавен глава да влезе в Белия дом за втори път. След изучаване на звездни карти, астроложка от Чикаго посочва, че всичко се нарежда в полза на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

В същото време специалистите посочват, че Обама може да срещне трудности през преизбирането си. "Негативно може да се отрази преходът на Сатурн в знака на Скорпиона. Това няма да се отрази на преизбирането му, но президентът може да срещне трудности през първата половина на мандата.", поясни астролог от Денвър, Колорадо.

На събор преди четири години астролози предрекоха, че новият президент на САЩ ще бъде чернокож.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
950 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
666

2012.08.19 | 22:07

2
вашият сайт е обладан от духове:)

2012.08.19 | 22:07

1
хахаах кои са тези измислените гадатели и астролози? Много преди тях една жена на име Ванга е казала, че той ще е последния.

Добави коментар

Водещи новини