Бащата на Бритни се отказа да бъде неин попечител

  • 13 август 2021 10:43

  • 1288
  • 0
Бащата на Бритни се отказа да бъде неин попечител
© Getty Images

Бащата на певицата Бритни Спиърс се съгласи да се оттегли доброволно от попечителството върху финансовото състояние на дъщеря си, предадоха световните информационни агенции.

От съдебните документи не става ясно кога бащата ще престане да бъде попечител и да отговаря за състоянието на певицата, възлизащо на около 60 милиона долара. Това няма да стане незабавно, според Асошиейтед прес.

Поддръжнимка на поп звездата Бритни Спиърс Мелани Мандарано държи пощенска картичка в деня на изслушване по делото за попечителство в Лос Анджелис.

Джеймс Спиърс отговаря за авоарите и имуществото на поп звездата от 13 години. През 2008 г. той беше определен от съда за попечител заради разклатеното психично здраве на Бритни Спиърс.

"Доволни сме, че господин Спиърс и адвокатът му внесоха документи, че той може да бъде отстранен" от попечителството, заяви адвокатът на певицата Матю Роузънгарт, цитиран от БТА.

Бритни Спиърс от няколко месеца активно се опитва да изключи баща си от управлението на финансите си. Неотдавна тя нае Роузънгарт за свой защитник. В края на септември трябваше да се състои съдебно заседание по делото, заведено от поп звездата за отстраняването на Джеймс Спиърс.

Адвокатът Матю Роузънгарт определи решението на Джеймс Спиърс като "голяма победа за Бритни Спиърс и още една стъпка към справедливостта".

Бритни Спиърс (39 г.) остава под контрола на Джоди Монтгомъри, която е определена от съда да отговаря за медицинските и личните дела на поп звездата.

Засега певицата не е коментирала решението на баща си да се откаже от попечителството.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1288 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини