Боби Браун младши починал от комбинацията алкохол, кокаин и фентанил

  • 23 март 2021 10:37

  • 1119
  • 3
Боби Браун младши починал от комбинацията алкохол, кокаин и фентанил
© Getty Images

Боби Браун младши - синът на певеца Боби Браун, е починал от комбинация от алкохол, кокаин и опиоида фентанил, според доклада от аутопсията, предаде Асошиейтед прес.

Двадесет и осем годишният Браун младши беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис на 18 ноември миналата година. Тогава полицията не откри данни за насилствена смърт. Предвид проблемите му с алкохола и наркотиците смъртта му беше обявена за нещастен случай, допълни БТА.

Боби Браун младши е син на Боби Браун и Ким Уорд. Смъртта му е поредното нещастие в семейството на известния певец. През 2012 г. бившата му съпруга, легендарната певица Уитни Хюстън, беше намерена удавена в банята на хотелска стая в Бевърли хилс.

Боби Браун за Уитни Хюстън: Тя беше моето момиче, но смъркаше кокаин

Дъщерята на Боби Браун и Уитни Хюстън, Боби Кристина Браун беше намерена в безсъзнание във ваната в дома й в покрайнините на Атланта през януари 2015 г. 22-годишната Браун почина през юли същата година, след като прекара шест месеца в кома.

Ник Гордън, бившият партньор на Боби Кристина Браун, когото близките й обвиняваха за смъртта й, почина на 30-годишна възраст в началото на миналата година, припомня агенцията.

Последвайте канала на

Novini.bg
1119 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lisaa21

2021.04.10 | 03:54

3
­­В­и­ж­­­т­е­ ­­­м­о­я­­т­а­­­ ­­­т­­­и­й­­­н­ ­­­п­­у­­­т­­­к­­а­ ­-­­ ­­W­­­W­­W­­.­­B­G­1­­­7­­.­­­C­L­­U­­­B­­­
САМО ИСТИНАТА

2021.03.23 | 13:59

2
БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП
един

2021.03.23 | 10:58

1
Къде е съседката сега да каже пред камерите: "Еее, ама той беше много добро дете, винаги ми помагаше да си нося торбите до 6-ия етаж".

Добави коментар

Водещи новини