Тръмп планира да се върне в социалните медии със своя платформа

22 март 2021 07:51

Тръмп планира да се върне в социалните медии със своя платформа
© Getty Images/Guliver (архив)
414 3

Бившият американски президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, който беше блокиран от Туитър, Фейсбук и други социални медии след нападението срещу Капитолия на 6 януари, планира да започне своя платформа до два-три месеца, заяви негов висш съветник по телевизия "Фокс нюз", предаде Ройтерс.

Джейсън Милър - говорител на кампанията на Тръмп за изборите през 2020 г., каза, че Тръмп отново ще влезе в пространството на социалните медии с нова, собствена платформа, която "напълно ще предефинира играта", цитира БТА.

Тръмп е "по-щастлив" извън социалните мрежи

Туитър заяви по-рано този месец, че ще търси мнения от обществеността за това кога и как би трябвало да блокира световни лидери, като каза, че прави преглед на политиката и обмисля дали за лидерите да бъдат прилагани същите правила като за другите потребители.

Туитър, Фейсбук и други социални медии са подложени на критично изследване за начина, по който се отнасят към профилите на политици и правителствени служители след блокирането на Тръмп заради подстрекаване към насилие.

Радина Лазарова
414 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Jessicaa22

2021.04.10 | 03:54

3
­­­В­и­­­ж­­­т­­­е­­­ ­­­м­о­я­­т­­а­­­ ­­т­и­й­­н­­­ ­­п­­­у­т­­­к­а­­ ­­­-­ ­­­W­­­W­W­­.­­­B­G­­­1­7­.­C­L­­­U­B­
тръмпито

2021.03.22 | 09:36

1
тръмпито е пич, не запали нито една война в своя мандат. а тоя дъртия ляв педал още не е взел властта и почна напрежение по цял свят. милитаристи

2021.03.22 | 12:16

2
Браво. Точно така. Най-после едим умен човек да коментира тук.

Добави коментар

Водещи новини