Байдън: Няма да спрем, докато всяка бюлетина не бъде преброена

  • 04 ноември 2020 19:01

  • 1791
  • 1
Байдън: Няма да спрем, докато всяка бюлетина не бъде преброена
© Getty Images

Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън обеща днес, че демократите ще се борят докрай, за да гарантират, че всички бюлетини на президентските избори бъдат преброени, въпреки желанието на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да прекрати преброяването, предаде Франс прес, цитирана от БТА. 

Няма да си дадем почивка, докато всяка бюлетина не бъде преброена, написа в Туитър бившият вицепрезидент на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Джо Байдън: Вървим към победа

Президентът Тръмп рискува да понесе "смущаващо поражение", ако сезира американския Върховен съд преди края на преброяването, докато резултатът от американските президентски избори остава неясен, заяви днес съветник на Байдън.

Бон Бауър - бивш адвокат на Белия дом, каза, че ако Тръмп се опита да докаже пред Върховния съд абсурдната идея, че законно подадени по пощата от регистрирани гласоподаватели бюлетини, които още не са преброени, не трябва да бъдат преброявани, го чака най-смущаващото поражение на президент пред най-висшата съдебна инстанция.

Последвайте канала на

Novini.bg
1791 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
к

2020.11.04 | 19:10

1
байдън, ти си доказан идиот. Очевидно, това е качество, което всеки ръководител на държава трябва да притежава днес за да не задава въпроси когато Соросоидите му НАРЕДЯТ това онова.

Добави коментар

Водещи новини