Меган Маркъл: Бях най-подиграваният човек през 2019 г.

  • 12 октомври 2020 12:27

  • 2073
  • 3
Меган Маркъл: Бях най-подиграваният човек през 2019 г.
© Getty Images

Херцогинята на Съсекс коментира, че това вреди на емоционалното и психологическо здраве на всеки

Херцогинята на Съсекс Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: се оплака, че е била най-подиграваният човек в целия свят през 2019 г. Изявлението тя направи в подкаст насочен към тийнейджъри, предава БТВ.

„Казаха ми, че аз съм най-подиграваният човек през 2019 г. Осем месеца дори не бях под светлината на прожекторите – бях в майчинство, но въпреки това се фабрикуваха твърдения за мен, някои бяха унищожителни. Независимо дали си на 15 или на 25 години, ако хората говорят някакви неща за теб, които не са верни, това изключително вреди на емоционалното ти и психологическо здраве“, казва Маркъл.

Меган Маркъл: Животът на чернокожите е от значение

Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: и съпругът й Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), се отказаха от привилегиите на кралския живот, за да отгледат спокойно детето си. Това предизвика вълна от недоволство във Великобритания сред поддръжниците на монархията.

В подкаста Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган говориха за това колко е важно да се грижиш за психологическото си здраве. Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), определи уязвимостта на хората като знак за сила.

„Много е лесно да бъдем погълнати от негативността, но всички имаме избор и можем да я премахнем от живота си. Да следваш някого в социалните мрежи от омраза стана модерно. Не е нужно да го правим… Аз направих своя избор и просто не чета тези коментари. Фокусирам се върху по-позитивни неща“, коментира той.

Последвайте канала на

Novini.bg
2073 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Тутурутка

2021.02.18 | 17:12

3
Много по естествени и симпатични са Меган и Хари !Нека Бог им даде здраве и дълъг щастлив семеен живот !А тези които не ги харесват са завистливи и злобни същества !
щото

2020.10.12 | 12:35

1
щото си гадна пача заради това.
Мунчо

2020.10.12 | 13:01

2
Тая е долен боклук.

Добави коментар

Водещи новини