След отказа на Тръмп от дебата: Байдън ще отговаря на въпроси на избиратели

  • 08 октомври 2020 20:42

  • 480
  • 1
След отказа на Тръмп от дебата: Байдън ще отговаря на въпроси на избиратели
© Getty Images

Предизборният щаб на Джо Байдън заяви, че заради отказа на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския от виртуалния дебат на 15 октомври, демократическият претендент ще организира собствено събитие същата вечер и ще отговаря директно на въпроси на избиратели, предаде Ройтерс.

Предизборният щаб на Байдън призова и за пренасрочване на дебата за 22 октомври - датата, на която трябваше да се състои третият кандидатпрезидентски дебат, предава БТА.

Тръмп заяви, че няма да участва във виртуален предизборен дебат с Байдън

Говорителката на предизборния щаб на Байдън Кейт Бедингфийлд обвини Тръмп, че се опитва да избегне отчетността, избягвайки да се изправи пред избирателите директно, предаде Асошиейтед прес.

"Избирателите трябва да имат възможност да задават директно въпроси и на двамата кандидати. Всеки кандидат за президентския пост от 1992 г. насам е участвал в такова събитие и би било срамно, ако Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е първият, който е отказал", заяви тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
480 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.10.09 | 04:40

1
БГ “ журналисти “ - неадекватни сте ... и сте соросоидни слуги и лизачи . Тръмп е най добрия президент на който му стиска да се опълчи срещу политическата мафия .... а вие - вие сте невежи безгръбначни !

Добави коментар

Водещи новини