Джо Байдън пожела скорошно възстановяване на Доналд и Мелания Тръмп

  • 02 октомври 2020 17:12

  • 595
  • 0
Джо Байдън пожела скорошно възстановяване на Доналд и Мелания Тръмп
© Getty Images

Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Джо Байдън пожела днес скорошно възстановяване на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и съпругата му Мелания, които дадоха положителна проба за коронавирус, предадоха БТА и Франс прес.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

"Джил (съпругата на Байдън) и аз пожелаваме на президента Тръмп и на първата дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил скорошно възстановяване. Ще продължим да отправяме молитви за здравето" на президента и семейството му, написа 77-годишният Байдън в Туитър.

Семейство Тръмп и семейство Байдън присъстваха вторник вечерта в залата на първия президентски дебат в Кливланд, щата Охайо. Байдън все още не е оповестил дали си е правил тест за коронавирус и какъв е резултатът му.

Американският финансов министър Стивън Мнучин даде отрицателна проба за коронавирус, заяви днес в Туитър говорителка на американското финансово министерство, цитирана от Ройтерс. Мнучин си направи теста, след като президентът Тръмп и съпругата му Мелания съобщиха, че са дали положителна проба за коронавирус.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
595 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини