Според допитвания на две американски медии Байдън е надделял в дебатите с Тръмп

Допитване на телевизия Си Би Ес сред зрителите на първия кандидат президентски дебат между Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и Джо Байдън показа, че едва 17 процента от анкетираните смятат, че той е преминал при позитивен тон и дискусията ги е информирала по редица въпроси, предаде ДПА.

69 процента от анкетираните обаче смятат, че тонът на дебатите е бил негативен и споделят, че останали "подразнени и обезпокоени" след тях.

Дебатите Тръмп-Байдън се превърнаха в хаотичен спектакъл

48 процента от анкетираните смятат, че Джо Байдън е надделял в дебатите, а 41 процента са уверени, че победител е бил Тръмп.

Допитване на сайта на Си Ен Ен показва, че 6 от 10 анкетирани смятат, че Байдън е надделял, а едва 28 процента мислят, че Тръмп е победителят от дебатите, допълва БТА.

Коментари

  1. 2020.09.30 | 11:39
    СБС и СНН са крайно срещо Тръмп. Да се върва на тяхно проучване е като да върваш в дядо коледа.Тръмп го здъвка и изплю.'
  2. 2020.09.30 | 08:56
    победил, не дай си боже байдън да стане президент - ще се разпалят нови войни по света. тръмп не е започнал нито една война през мандата си. само им оправя бакиите на войнолюбците демократи.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Одобрявате ли новите санкции на Европейския съюз срещу Русия?

Одобрявате ли новите санкции на Европейския съюз срещу Русия?

Избрано от Интернет