Дилма Русеф притеснена от последствията след санкциите срещу Иран

  • 10 април 2012 09:37

  • 812
  • 1
Дилма Русеф притеснена от последствията след санкциите срещу Иран
©

Президентът на Бразилия Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на се оплака пред американския си колега Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият от валутната политика на Съединените щати и други богати държави.

Русеф, която се срещна с Обама в Белия дом, смята, че експанзията им води до обезценяване на валутата на развиващите се страни като Бразилия.

Русеф е изразила пред Обама тревога от това, че санкциите срещу Иран могат да увеличат напрежението в Близкия изток и да доведат до рязко покачване на цените на петрола.

Бразилия като цяло е против санкциите срещу Иран и Сирия, като настоява, че наказателните мерки повече вредят, отколкото помагат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
812 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
codger

2012.04.10 | 22:28

1
Достатъчно е Бразилия да не спазва ембаргото и Иран няма да има проблеми с т.нар. санкции...когато притискаш някого до стената, той се превръща от миролюбив човек във страшен противник...това е целта на масона срещу Иран...светът вижда тази коварна игра и няма да позволи на шепата презряно жидовско племе да го въвлече във трета световна война, не и този път , не...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини