Тръмп: Иска ми се да отменя ограничителните мерки до 12 април

  • 24 март 2020 20:59

  • 1106
  • 0
Тръмп: Иска ми се да отменя ограничителните мерки до 12 април
© Gettyimages

Президентът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че много би му се искало да отмени ограничителните мерки срещу коронавируса най-късно до католическия Великден, който тази година е на 12 април, предаде Франс прес.

В интервю за "Фокс нюз" Тръмп призна, че ограниченията сигурно ще продължат "малко по-дълго" от първоначалните 15 дни, които изтичат в началото на следващата седмица.

Той предупреди, че твърде дългите ограничителни мерки може да разрушат страната.
Една тежка рецесия или депресия може да вземе повече жертви от новия коронавирус в САЩ, каза Тръмп и спомена възможността за "хиляди самоубийства".

"Трябва хората да се върнат на работа, много по-рано, отколкото се очаква", заяви Тръмп.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32987

Астрономически цифри: Ню Йорк с над 25 000 случая на коронавирус, заболелите се удвояват за три дни

Припомняме, властите в Ню Йорк, американският епицентър на епидемията от коронавирус, вчера призоваха Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да обяви принудителна карантина в национален мащаб, докато той напротив уверяваше, че "много скоро" ще има връщане към бизнеса. В най-големият американски мегаполис, икономическа столица на страната с 8,6 милиона жители, вчера сутринта имаше над 12 000 случаи, а днес случаите са се увеличили на над 25 000.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1106 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини