Съперници се обединяват срещу Доналд Тръмп

  • 11 март 2020 09:05

  • 803
  • 0
Съперници се обединяват срещу Доналд Тръмп
© Getty (архив)

Претендентът за номинация на Демократическата партия за президентските избори в САЩ Джо Байдън подаде ръка на съперника си Бърни Сандърс, след като получи преимущество пред него с три нови победи в щатите Мисисипи, Мисури и Мичиган, предаде АФП.

"Искам да благодаря на Бърни Сандърс и поддръжниците му за неизтощимата им енергия и страст. Имаме обща цел и заедно ще победим Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския", заяви той в доста сдържана реч във Филаделфия.

Бърни Сандърс

Поддръжниците на Демократическата партия в шест щата гласуваха вчера, за да определят дали Байдън или Сандърс трябва да получат партийната номинация и да се изправят срещу Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския на националните избори тази година.

Все още се очакват резултатите от Айдахо, Северна Дакота и Вашингтон, но според неокончателни данни Байдън печели и Айдахо. Сенатор Бърни Сандърс може да не успее да се възстанови от претърпените поражения и да не остане в надпреварата.

Тръмп победи на първичните избори в пет щата

Последвайте канала на

803 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини