Американският президент скочи на френския си колега

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е отправил остри критики към Еманюел МакронЕманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, предаде Би Би Си.

Американският президент коментира изказването на колегата си от Франция, че НАТО е била в състояние на мозъчна смърт. "Такива думи показват най-малкото неуважение към Организацията на Северноатлантическия договор. Европейската страна изпитва икономически затруднения, с които се справя с усилия. Такива думи са недопустими особено когато става дума за нашата сигурност", е посочил още той.  

Еманюел Макрон: НАТО е в мозъчна смърт

Стопанинът на Елисейския дворец в интервю пред британското списание "Икономист", публикувано на 7 ноември, е казал, че НАТО е била в състояние на мозъчна смърт. Думите на Макрон са били посрещнати остро от много държавници от военния съюз.

Захариева: Не считам, че НАТО е в мозъчна смърт

 

Коментари

 1. 2019.12.03 | 13:37

  А, бе Макрончо,що ни си гледаш твоята БАБА ами се занимаваш с Г-н Тръмп?????!!!!!

  1. 2019.12.03 | 15:43

   защото обича да треска и дядовци,като баи дончо.!!!!!

 2. 2019.12.03 | 14:53

  ЛайНАТО все повече се размеква и скоро ще остане само една плюнка от него. Язък за всичкото лампази с леви китки , ще останат без работа.

 3. 2019.12.03 | 13:41

  абе тръмп нали искаш сащ да излизат от нато???? тоя и той не знае какви ги плещи. върти палачинката както му дойде. вчера едно, днес друго, утре трето.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Анализи

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет