Тръмп заяви, че иска незабавен процес в Сената

  • 20 декември 2019 06:51

  • 1175
  • 3
Тръмп заяви, че иска незабавен процес в Сената
© gettyimages

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския каза, че иска незабавен процес в Сената. Той направи това изявление в "Туитър", след като председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси каза, че няма да предаде процедурата по импийчмънт на Сената, докато не научи как републиканците смятат да процедират в горната камара.

"След като демократите не ми предоставиха справедлив процес в Камарата на представителите - без адвокати, без свидетели, без нищо, сега се опитват да кажат на Сената как да организира своя процес", написа президентът.

"Искам незабавен процес!", добави той.

Лидерът на републиканците в Сената скочи срещу гласувания импийчмънт на Тръмп

По-рано лидерът на републиканското мнозинство в Сената на САЩ Мич Макконъл определи като несправедливо решението на Камарата на представителите да гласува за импийчмънт на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и успокои президента и неговите привърженици, че "моменти като този са причината да съществува Сенатът на САЩ".

Макконъл обвини председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, че се страхува да изпрати "калпавия продукт от работата им в Сената", след като Пелоси отказа да съобщи кога ще изпрати за съдебен процес в Сената приетите две основания за импийчмънт на президента - злоупотреба със служебно положение и възпрепятстване работата на Конгреса. Според Макконъл тези две обвинения не покриват конституционната норма за престъпления и други нарушения по служба, а долната камара на Конгреса просто е гласувала импийчмънт на политически противник.

Мая Йорданова
1175 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.12.20 | 20:30

3

Идийоти занимават се със глупости със законно избрания президент.Гн Тръмп е сигорен в своята победа.После ще им гледа сейра.Ще гие срам даго погледнат!!!

Ивайло

2019.12.20 | 17:51

2

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

2019.12.20 | 07:26

1

мъжкар е , бълхите ,които са го налазили скоро ще усетят действието на пудрата против бълхи.

Добави коментар

Водещи новини