Тръмп към Северна Корея: Джо Байдън може би е заспал и много муден, но не е "бясно куче"

  • 17 ноември 2019 19:24

  • 2171
  • 1
Тръмп към Северна Корея: Джо Байдън може би е заспал и много муден, но не е "бясно куче"
© Getty Images/Guliver (архив)

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е привърженик на подигравателните, дори обидни квалификации, когато говори за политическите си съперници. Той обаче заяви днес, че Северна Корея е стигнала твърде далеч, наричайки демократа Джо Байдън "бясно куче", предаде Франс прес.

Режимът в Пхенян разкритикува язвително тази седмица бившия вицепрезидент на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и кандидат за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в САЩ през 2020 г.

"Бесни кучета като Джо Байдън могат да сторят зло на много хора, ако бъдат оставени на свобода", написа държавната агенция КЦТА. Според нея решението е да бъдат "бити до смърт, докато не е станало късно".

"Господин председател, Джо Байдън може би е заспал и много муден, но не е "бясно куче". Той в действителност е нещо по-добро", каза Тръмп в "Туитър", обръщайки се явно към севернокорейския лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,.

Враждата между Тръмп и Байдън е в центъра на разследването за импийчмънт срещу президента на САЩ и затова Асошиейтед прес нарича "необичайно" днешното изказване на Тръмп.

Обитателят на Белия дом не пропусна да каже, че той и само той може да предложи светло бъдеще на Северна Корея.

Доналд Тръмп заяви, че не се нуждае от помощта на Украйна, за да победи Джо Байдън

"Аз съм единственият, който може да ви отведе там, където трябва да бъдете. Трябва да действате бързо за сключването на сделка. До скоро виждане!", каза Тръмп.

Преговорите за ядреното разоръжаване на Северна Корея са в застой от провала през февруари на втората среща на върха Ким-Тръмп в Ханой.

Последвайте канала на

БТА
2171 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
прави са северно корейците

2019.11.17 | 21:17

1

бесните циониски кучета трябва да, бъдат евтанизирани веднага за да не правят злини на хората.

Добави коментар

Водещи новини