Доналд Тръмп заяви, че не се нуждае от помощта на Украйна, за да победи Джо Байдън

  • 15 ноември 2019 07:03

  • 571
  • 0
Доналд Тръмп заяви, че не се нуждае от помощта на Украйна, за да победи Джо Байдън
© Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че не се нуждае от помощта на Украйна, за да победи кандидата на демократите Джо Байдън, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп участва в митинг в Луизиана в подкрепа на кандидата на Републиканската партия за губернатор Еди Риспоун, който ще се изправи в събота срещу настоящия губернатор от Демократическата партия Джон Бел Едуардс. Това е първият митинг с участието на Тръмп след началото на публичните изслушвания в рамките на разследването за импийчмънт срещу него.

Байдън иска да предизвика Тръмп на надпревара по лицеви опори

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския припомни как е победил Джеб Буш през 2016 г. в първичните избори на Републиканската партия и Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 - на общите избори. "Помислете за това и след това помислете за мен", призова Тръмп и допълни: "Хайде да взема малко помощ от Украйна, за да победя заспалия Джо Байдън. Не мисля".

Тръмп обвини Джо Байдън за процедурата по импийчмънт

Американският президент повтори отново, че няма нищо нередно в контактите му с Украйна. Той е обвинен, че е задържал американска военна помощ за страната, за да окаже натиск на Киев да започне разследване срещу сина на Джо Байдън.

Тръмп каза още, че разследването за импийчмънт е "тежко" за семейството му. Той критикува демократите, които водят разследването, и го определи като "умопомрачителен лов на вещици".

Последвайте канала на

БТА
571 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини