Белият дом е искал да скрие стенограмата от разговора на Доналд Тръмп с украинския лидер

  • 26 септември 2019 16:34

  • 1134
  • 2
Белият дом е искал да скрие стенограмата от разговора на Доналд Тръмп с украинския лидер
© Getty (архив)

Хора от Белия дом са се опитали да скрият стенограмата на разговора между американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и украинския му колега Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, предаде Би Би Си.

Според източник от Вашингтон текстовият вариант на диалога между двамата държавни глави, състоял се преди няколко месеца, не е бил съхраняван в компютър, каквато е била обичайната практика. "Вместо това записът е бил пазен на отделен носител и върху него е имало гриф "Строго поверителна информация", е посочила "къртицата".

Опозиционните на Тръмп демократи са започнали процедура по отстраняването на президента от власт. Поводът за искането на импийчмънт е появилата се информация, че американският президент е поискал от украинския лидер да разследва за корупция на Хънтър Байдън – син на основния засега конкурент на Тръмп във вота за Белия дом на 3 ноември 2020 г. и бивш сътрудник на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият – Джо Байдън.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1134 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Meto

2019.09.26 | 19:41

2

Абсолютни глупости се фабрикуват - самият Тръмп поиска да се публикува разговора му с Зеленски . Обаче веднага се пуснаха фалшивите новини и боклучивите ченгесарски сайтове в БГ ги препечатват, принципа е - ташак да става..

2019.09.26 | 16:45

1

СОЦИАЛДОМОКРАДЦИ ПРОТИВ ТРЪМП

Добави коментар

Водещи новини