Хилари и Челси Клинтън са написали "Книга за храбрите жени"

  • 07 август 2019 07:39

  • 313
  • 2
Хилари и Челси Клинтън са написали "Книга за храбрите жени"
© gettyimages (архив)

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и нейната дъщеря Челси Клинтън са съавторки на книга, посветена на изтъкнати жени, обяви днес техният издател, цитиран от АП.

Издателството "Саймън енд Шустър" каза, че "Книга за храбрите жени" ще излезе на книжния пазар на 1 октомври. Тя ще е първа обща публикация на майка и дъщеря Клинтън. И двете имат предишни самостоятелни публикации - "Какво се случи?" и "Преживяна история" от майката и детската книга "13-те американки, променили света" от дъщерята.

Издателят и авторките не разкриват финансовия аспект от договора за публикуване на новата книга. Клинтънови са представлявани от вашингтонски адвокат, съдействал за издаването на книгите на Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и на бившите президенти на САЩ Бил Клинтън и Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

"Книга за храбрите жени" включва портрети на над сто жени, сред които кандидатката за президент на САЩ Шърли Чизъм, саудитската активистка Манал Ал-Шариф, актрисата и тв звезда Елън Дедженерис и писателката Чимаманда Нгози Адичи. Според Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 персонажите са жени "лидери, осмелили се да се изправят срещу статуквото, да задават неудобни въпроси и да вършат нещата докрай". В изявление Челси Клинтън посочва, че общото между жените в книгата е техният "пламенен оптимизъм, че делото и животът им ще променят света", информира БТА.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
313 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тия

2019.08.07 | 10:41

2

тия още ли не са си сменли пола??? сеят духовна отрова по света

Анатема,краварки!

2019.08.07 | 10:07

1

И двете раз поре тини не са у ред!

Добави коментар

Водещи новини