Съветник на Тръмп: САЩ следят много внимателно ракетните тестове на Северна Корея

  • 06 август 2019 18:30

  • 418
  • 2
Съветник на Тръмп: САЩ следят много внимателно ракетните тестове на Северна Корея
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския има договореност с лидера на Северна Корея Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, Пхенян да не изстрелва междуконтинентални балистични ракети и САЩ следят много внимателно ракетните тестове на КНДР, каза съветникът на Тръмп за националната сигурност Джон Болтън, цитиран от Ройтерс.

"Това изглежда е поредица тестове, за да влезе тази ракета на въоръжение", каза Болтън за телевизия Фокс нюз по повод изстрелванията на ракети от Северна Корея през последните две седмици.

"Изглежда са балистични ракети. Президентът и Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, имат договореност Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, да не изстрелва балистични ракети с голям обсег, с междуконтинентален обсег и мисля, че президентът следи това много внимателно", каза Болтън.

Последвайте канала на

БТА
418 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.08.07 | 07:25

2

Докато...,, много внимателно следят"...,да не им тупне някоя ракета на главата,изстреляна от ,,човекът-ракета"...:)))!

2019.08.06 | 21:48

1

Тръмп следи много внимателно изстрелването на ракети в Северна Корея, и се учи от тях.

Добави коментар

Водещи новини