Бивш военен прегази 8 минувачи, помислил ги за мюсюлмани

Бивш американски военен се вряза с автомобила си в минувачи и рани осем души, защото ги мислел за мюсюлмани, съобщи полицията на щата Калифорния, цитирана от Франс прес. 34-годишният Айзея Пипълс е разследван за опит за убийство с утежняващо вината обстоятелство - расистки мотив, уточни полицията на Сънивейл, близо до Сан Франциско.

,,Има нови доказателства, според които Пипълс целенасочено е нападнал жертвите си заради расата им и убеждението, че са мюсюлмани'', съобщи полицейски говорител на пресконференция.

Според местните медии сред ранените има трима членове на едно семейство: бащата, 13-годишната дъщеря и 8-годишният син. Най-пострадало е момичето, което е в кома. Не се съобщават националността или вероизповеданието на жертвите.

Адвокатът на Айзея Пипълс заяви, че клиентът му е бивш военен, който страда от посттравматичен стрес и че той ще поиска обвиняемият да получи подходящо лечение.

Коментари

 1. 2019.06.14 | 09:24

  Ако смените в заглавието подлога “бивш военен” с “мюсюлманин”, а допълнението “мюсюлмани” с “християни”, никой не би обърнал особено внимание на материала - в края на краищата това си е “свещено право” на чалмите да ни избиват, нали така?! Простено им е по куп причини - културни и религиозни особености и свободи; някакви абстрактни грехове на целокупния неислямски свят спрямо исляма в някакви абстрактни исторически моменти в далечното минало (които явно ще служат за оправдание за кръвожадната жестокост на исляма завинаги),... а всъщност всичко опира до тяхната религия, която просто не признава и не зачита правото на нищо немюсюлманско да диша под слънцето.

 2. 2019.04.27 | 12:41

  Това и аз съм го правил на женския пазар (y)
  И пак ще го правя като се наложи :)

  1. 2019.04.27 | 15:26

   kamani she ti vkaram vav gaza gyaur mizeren

 3. 2019.04.27 | 14:51

  8 х 10 =10 другата седмица ... може би този път в България .Но надали ,българинът не стока . Не си заслужава или х 100

 4. 2019.04.27 | 13:19

  da ne si lud

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет