Хаваите са най-щастливият щат в САЩ

  • 28 февруари 2012 06:50

  • 2728
  • 0
Хаваите са най-щастливият щат в САЩ
©

Хавайските острови, които се къпят в топлите води на Тихия океан, са най-щастливият щат в САЩ. Това твърдят специалистите от социологическата агенция „Галъп”, които обнародваха резултатите от последното допитване до общественото мнение, предаде ИТАР-ТАСС.

В рамките на изследването американците трябваше да оценят своя роден щат по няколко показателя, включително равнището на живот – както настоящото, така и прогнозируемото след пет години, емоционалното състояние, условията на труд, физическото здраве, качеството на медицинското обслужване, възможностите за отдих и други.

Тихоокеанските острови, които са родина на настоящия президент на САЩ Барак Обама, набраха най-голям брой балове по тези показатели и по този начин се оказаха най-щастливия от гледна точка на неговите жители американски щат. Освен това именно на Хаваите голяма част от респондентите отбелязват, че тук те много се усмихват и смеят и не са подложени на стрес. С малко изостана от победителя живописният щат Северна Дакота. На трето място се оказа Минесота.

Последвайте канала на

2728 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини