Тръмп изрази недоволство от разходите на съюзниците за отбрана

  • 12 ноември 2018 17:54

  • 758
  • 2
Тръмп изрази недоволство от разходите на съюзниците за отбрана
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския изрази недоволство от разходите на американските съюзници за отбрана, предаде Асошиейтед прес.

В съобщение в Туитър, публикувано днес, непосредствено след посещението му във Франция, Тръмп заяви, че САЩ плащат милиарди, "за да защитават други страни и срещу това не получават нищо освен търговски дефицити и загуби". Той добавя: "Време е тези много богати страни или да плащат на САЩ за голямата военна закрила, която предоставят, или сами да се защитават".

Снощи Тръмп се върна във Вашингтон от церемониите за отбелязване на 100-годишнината от края на Първата световна война. Там френският президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на разкритикува политиката на американския президент с думите: "Патриотизмът е пълната противоположност на национализма. Национализмът е предателство към патриотизма".

В днешната си публикация в Туитър Тръмп заяви също, че на срещите му в Париж е "постигнато много".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
758 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българин

2018.11.12 | 19:23

2

Плащат на своите производители на оръжие. Винаги воюват за "демокрация", но където има петрол, продават оръжие в цяла Африка, намесиха се в Либия,а на какво е богата тя? Най-лошото е, когато една държава създадена от престъпници,започне да учи другите ,как да живеят. "Демократичната" държава,в която коренното население живее в резервати, няма право да говори за демокрация.

асд

2018.11.12 | 18:32

1

аз мислех, че фащ плащат милиарди за да държат под окупация цял свят. окупация която се представя за протекция и защита.

Добави коментар

Водещи новини