Демократите ще разследват всеки аспект от живота на Тръмп

  • 12 ноември 2018 14:14

  • 575
  • 1
Демократите ще разследват всеки аспект от живота на Тръмп
© Gettyimages

Демократите в Камарата на представители на САЩ планират да разследват всеки аспект от живота и работата на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, включително бизнес сделките на семейството, данъчната декларация на американския лидер, решението му за създаване на космически сили и евентуална връзка с руснаците, съобщава Axios.

Високопоставен източник от Демократическата партия отбеляза, че новото мнозинство, което ще поеме контрола над камарата през януари, подготвя "оръдие с призовки".Медията е подготвила списък с най-малко 85 теми, по които демократите ще започнат разследване срещу Тръмп.

Сред тях уволнението на директора на ФБР Джеймс Коми, решението на Тръмп да уволни прокурори, предложението му за забрана на трансполови в армията, бизнес отношенията на финансовия министър Стивън Мнучин, злоупотреба с държавни средства от представители на кабинета на американския лидер, действията на Джаред Къшнър и много други.

Последвайте канала на

Novini.bg
575 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
оня с коня

2018.11.12 | 20:21

1

Не му е лесно на Тръмп срещу соросоидите.

Добави коментар

Водещи новини