Лидерът на демократите в Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси: Стига разделение

  • 07 ноември 2018 07:48

  • 819
  • 3
Лидерът на демократите в Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси: Стига разделение
© Getty (архив)

Стига разделение, това заяви лидерът на парламентарната група на Демократическата партия в Камарата на представителите (долната камара на федералния законодателен орган на САЩ) Нанси Пелоси, предаде Би Би Си.

"Ние протягаме ръка към републиканските ни колеги  (партията, от която е излъчен американският президент Доналд Тръмп) за съвместна работа в Камарата. Ние не отстъпваме от нашите ценности, но където можем да работим заедно, ние ще се опитваме да обединим усилия", каза тя след обявяването на новината, че нейната партия има мнозинство в Камарата.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
819 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СОРОШКАТА ЦИГАНИЯ Е ВЕЧЕ ФАКТ

2018.11.07 | 08:15

1

Като цяло Западните "демократи" печелят винаги в Предградията. Дали защото им плащат да не работят, или не им се работи. За 25 години как бързо и в България усвоихме "ДЕМОКРАЦИЯТА".

Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.11.07 | 08:40

3

Ватенко проста, САЩ не ти е руската дупка, където демократичните избори прекъснаха с излизането от политиката на Елцин. След това дойде Путин, който фалшифицира всички избори и който контролира руските медии само в своя полза. Ватенко проста, в САЩ изборите са напълно демократични, там не са тук като твойта червена шайка БКП-БСП да плащат на мангалите! На всички избори ДОКАЗАНО мангалите гласуват за БСП-БКП-ДПС и това е факт бе руска ти майчина проста хахаха

2018.11.07 | 08:37

2

тъп, по-тъп, най-тъп=РУСОФИЛ като теб.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини