Тръмп призова медиите да прекратят враждебните атаки

  • 25 октомври 2018 07:04

  • 584
  • 1
Тръмп призова медиите да прекратят враждебните атаки
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския призова страната към единство след серията пратки с взривни устройства до Си Ен Ен и видни представители на Демократическата партия, но също така посочи с пръст медиите, предаде Асошиейтед прес.

На митинг в Уисконсин Тръмп заяви, че иска всички слоеве на обществото да се сплотят "в мир и хармония", но добави, че медиите "имат отговорност да зададат учтив тон и да прекратят безкрайната враждебност и постоянните негативни и често пъти фалшиви нападки и истории". "Те трябва да спрат", настоя той. "След 13 дни предстоят много, много важни избори", напомни президентът.

Тръмп, който е в Уисконсин, за да подкрепи републиканските кандидати за междинните избори на 6 ноември, заяви, че след случая с пратките се въздържа от най-острата си и реторика, защото се старае "да бъде мил".

След като откри митинга с призив за нова ера на добър тон и заяви, че всички, които са ангажирани на политическата арена, трябва "да спрат да третират политическите опоненти като морално дефектни", президентът заяви, че се опитва да бъде мил, докато критикува сенатор Тами Болдуин.

Представителката на Демократическата партия се бори за преизбиране, а нейна съперничка за поста е републиканката Лия Вукмир.

В речта си Тръмп нарече Болдуин "радикален крайноляв опонент", който желае "социалистически преврат в здравеопазването".

Последвайте канала на

БТА
584 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
а медиите на кого са

2018.10.25 | 07:53

1
а този сайт????

Добави коментар

Водещи новини