Майкъл Коен, бивш адвокат на Доналд Тръмп, се върна в Демократическата партия

  • 12 октомври 2018 09:11

  • 594
  • 1
Майкъл Коен, бивш адвокат на Доналд Тръмп, се върна в Демократическата партия
© Getty (архив)

Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, Майкъл Коен за втори път стана член на Демократическата партия, съобщи АП.

Адвокатът на Коен Лени Дейвис написа в Тwitter, че клиентът му от републиканец е станал отново демократ. Според Дейвис с действията си Коен цели да се дистанцира от ценностите на сегашното републиканско правителство. "Днес Майкъл Коен се завръща в Демократическата партия. Още една стъпка от пътуването му, което започна, след като той постави семейството си и страната си на първо място", отбеляза Дейвис в публикацията си в Тwitter.

Коен в продължение на години бе член на Демократическата партия, докато не стана републиканец през март миналата година, припомня АП. Той бе и заместник-председател на Републиканската партия по финансите, но се оттегли от поста тази година след започналото срещу него разследване за укриване на данъци, нарушаване на правилата на финансиране на предизборна кампания, машинации в банковата сфера и предоставяне на неверни данни на финансовите власти на САЩ.

През август Коен се призна за виновен по осем обвинения. Освен това той заяви, че Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския му е наредил да плати преди изборите през 2016 г. на порноактрисата Сторми Даниълс и на бившата моделка на "Плейбой" Карън Макдугъл с цел да купи мълчанието им за предполагаемите им афери с Тръмп. Присъдата на Коен ще бъде обявена през декември

Последвайте канала на

БТА
594 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
асд

2018.10.12 | 10:19

1
каква е разликата межу демократи и републиканци - никаква. да не би едните да не са за демокрацията, а другите да не са за република. изкуствено създадено формално разделение, за да се представят пред населението си и пред света за демократична държава. създават измамното чувство пред населението, че имат право на избор, а избора както и у нас е всъщност липсата на такъв. илюзия.

Добави коментар

Водещи новини