Мъжът на порнозвездата, заявила за интимна връзка с Доналд Тръмп, поиска развод

Глендън Крейн - съпругът на порноактрисата Сторми Даниелс, която заяви, че е имала  интимна връзка с Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, подаде молба за развод, предаде Ти Ем Зет.

Бившият артист от филмите за възрастни заяви, че между него и Стефани Клифърд (каквото е истинското име на актрисата) съществуват непреодолими различия. Съд получи заявлението няколко дни след като Сторми Данилес бе арестувана в стриптийзклуб в столицата на щата Охайо – Кълъмбъс. Тя бе задържана, защото е позволявала на клиенти да я пипат. С това жената е нарушила местното законодателство.

Крейн заяви, че иска да получи попечителството над седемгодишната им дъщеря. Той обаче призна, че се е съгласил детето им да придружава майка си по време на нейното турне.

Сторми Даниелс стана известна след като обяви, че е имала сексуални отношения със сегашния президент на САЩ през 2006-2007 г. Тя също заяви, че е получила 130 000 долара за мълчанието си.

 

Коментари

  1. 2018.07.25 | 17:37
    Порнозвеза с мъж? Че даже с претенции за развод? Като че ли не знае какво работи жена му.
  2. 2018.07.25 | 15:56
    АРЕСТ ЗА ПИПАНЕ..............................ТЪПИ КРАВАРИ
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет