Закопчаха полицай в Тексас за четири убийства и едно отвличане

  • 16 септември 2018 07:00

  • 6147
  • 1
Закопчаха полицай в Тексас за четири убийства и едно отвличане
© gettyimages

Служител в граничните патрули на САЩ бе арестуван вчера по подозрение в убийството на четири четири проститутки, след като пета жена успяла да избяга и да уведоми властите, предадоха осведомителните агенции.

От правоохранителните органи в Тексас съобщиха, че 35-годишният Хуан Давид Ортис от службата за вътрешен контрол на патрулите е успял да се изплъзне от преследващите го щатски шерифи.

Той е бил арестуван в 2 часа сутринта местно време, укрит на паркинг край хотел в град Ларедо, каза шерифът на окръг Уеб Мартин Куеляр.

Окръжният прокурор Исидро Аланис описа като "сериен убиец" задържания, който е агент в граничните патрули от десет години.

Следователите се опитват да установят мотивите за убийствата. Местният вестник "Ларедо морнинг таймс" цитира източник от шерифството, според когото Ортис, бил признал четирите убийства и отвличането, предадоха Ройтерс и АП.

Последвайте канала на

БТА
6147 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.16 | 09:53

1
Това са седесарските органи нареда - тъпи тикви, престъпници на държавни разноски. Ето затова империята на злото трябва да се ликвидира, Русия е готова.

Добави коментар

Водещи новини