Майка бяга на полицията със 160 км/ч и с бебе в колата си (видео)

  • 04 септември 2018 18:54

  • 5177
  • 1
Майка бяга на полицията със 160 км/ч и с бебе в колата си (видео)
© YouTube

Майка с бебето в колата си спретна яростна гонка с полицията в щата Тексас. Случаят всъщност е още от юни, но от местната полиция сега решиха да разпространят видео от гонката. На него се вижда как автомобил бяга от полицията след опит да бъде спрян за полицейска проверка, като според информацията от властите скоростта на преследваната кола в един момент достигнала до 160 км/ч, съобщава сайтът mySanAntonio.com.

Все пак тя е спряна, след като на пътя биват опънати шипове, които пукат гумите и следва катастрофа. Веднага след това се вижда как от автомобила изскача жена, която взима от задната седалка столче с бебе и тръгва да бяга. Малко по-късно жената е свалена със сила на земята от няколко полицаи.

Според информация на полицията причината 29-годишната Кейтлин Родригес да опита да избяга е, че имало издадена заповед за ареста ѝ, а впоследствие се оказва, че в колата е имало и неназовани, но забранени субстанции. Бясното преследване и методите на полицаите обаче повдигнаха въпроса какво можеше да се случи с бебето, но те бяха категорични, че не са знаели за присъствието му в колата. Освен че е задържана, срещу Родригес вече е повдигнато и обвинение, че е застрашила живота на детето си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5177 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.04 | 21:32

1
Тя е само за Формула 1!

Добави коментар

Водещи новини