Тръмп иска "главата" на комедийна актриса, обидила дъщеря му Иванка

  • 01 юни 2018 18:30

  • 6437
  • 4
Тръмп иска "главата" на комедийна актриса, обидила дъщеря му Иванка
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския днес премина в настъпление срещу телевизионния канал Ти Би Ес и призова за уволнение на актрисата Саманта Бий, след като тя направи в предаването си вулгарен коментар за дъщерята на Тръмп Иванка, която е съветник на държавния глава, предаде Ройтерс.

Коментарът беше предшестван от спирането на популярния телевизионен комедиен сериал на Ей Би Си "Розан", след като звездата в него Розан Бар написа в Туитър расистки текст за бивша служителка на президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, която сравни с маймуна.

В сряда Бий употреби вулгарен израз за Иванка Тръмп в предаването си "Фул фронтал" ("Нищо скрито") в разговор за спорната имиграционна политика на президента.

Бий вчера се извини, а кабелната телевизия Ти Би Ес, която излъчва предаването й, също изказа извинение. Актрисата написа в Туитър, че казаното е от нея е било неуместно и непростимо, призна, че е преминала границата и заяви, че дълбоко съжалява.

Сп. "Форчън" обяви, че две компании са изтеглили рекламите си от шоуто на Бий.

"Защо не уволняват бездарната Саманта Бий за ужасния език, използван в нейното нискорейтингово шоу? Истински двоен стандарт, но това е ОК, ние печелим и ще продължаваме още дълго да го правим!", написа тази сутрин Тръмп, който също е бивша звезда от телевизионно реалити.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6437 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
stella blanka

2018.06.01 | 19:47

4
Кой знае, може пък да е прав. В случая води война с разпасани езици.
Хан Хакан

2018.06.01 | 19:05

3
Тръмп унищожава САЩ по всички възможни начини и направления.

2018.06.01 | 18:59

2
Влезеш ли във властта няма как да излезеш чист. Оцапан си

2018.06.01 | 18:58

1
ДРЪЖ РОДНИНИТЕ СИ НАСТРАНА А НЕ В МРЪСНАТА ПОЛИТИКА

Добави коментар

Водещи новини