Първите дами на Франция и САЩ разгледаха творби на Сезан в Националната художествена галерия във Ваш

  • 25 април 2018 07:19

  • 2296
  • 3
Първите дами на Франция и САЩ разгледаха творби на Сезан в Националната художествена галерия във Ваш
© Gettyimages

Мелания Тръмп и Брижит Макрон разгледаха картини на френския художник Пол Сезан в намиращата се близо до Белия дом Национална художествена галерия, предаде Асошиейтед прес.

Облечени в бели костюми и на високи токчета, първите дами на САЩ и Франция разгледаха изложба от около 60 творби на френския постимпресионист. Двете се спряха пред портрет на бащата на Сезан, четящ вестник, и позираха за снимка.

Мери Мортън, куратор на музея за френските картини, обясни, че Сезан имал трудни отношения с баща си, който бил банкер и искал синът му да стане адвокат. Картината е от колекцията на семейство Мелън.

Двете първи дами след това преминаха през ротондата на сградата и покрай статуя на Меркурий.

Това беше втори ден от визитата на френския президент Еманюел Макрон и съпругата му Брижит във Вашингтон.По-късно днес семейство Тръмп ще ги приеме на първата държавна вечеря, откакто встъпи в длъжност. Кабинетът на първата дама на САЩ съобщи, че облеклото на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил е по модели на двама дизайнери. Костюмът, носен от Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил при пристигането на семейство Макрон в Белия дом, е на дизайнера Майкъл Корс. В Националната художествена галерия тя също беше с него.

Първата дама на САЩ носеше и бяла широкопола шапка, чийто дизайнер е Ерве Пиер. Той беше и модният дизайнер на нейната рокля, която тя носеше в деня на встъпването в длъжност на Доналд Тръмп.

Бялата шапка бързо стана предмет на оживени разговори, също и в "Туитър". Обикновено Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил не носи шапки.

По-късно двете дами се появиха в стилни вечерни тоалета по повод държавната вечеря в Белия дом.

Мая Йорданова
2296 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
двамата пундювци

2018.04.25 | 10:04

1
са представители на циониските интереси във Света.

2018.04.28 | 12:25

3
нали казахте, че разбрахте, че този форум не е за психо-болни.

2018.04.25 | 11:51

2
Национална галерия с чуждестранни художници. :))

Добави коментар

Водещи новини