Порнозвезда заведе дело срещу Доналд Тръмп

  • 07 март 2018 12:25

  • 8561
  • 2
Порнозвезда заведе дело срещу Доналд Тръмп
© gettyimages (архив)

Порноактрисата Стефани Клифърд, известна като Сторми Даниелс, заведе дело срещу американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде АП.

Звездата от филмите за възрастни иска от Върховния съд на Лос Анджелис да обяви споразумението с представител на държавния глава да не разгласява нейната връзка с политика отпреди десетина година за нищожно. Тя твърди, че документът няма правна сила, защото върху него не фигурира подписът на 45-ия стопанин на Белия дом

Към материалите на делото са приложени оригиналът на документа и копия от него. Върху тях има дата 28 октомври 2016 г., или десет дена преди вота за държавен глава. В основното споразумение присъстват подписите на адвоката на Тръмп Майкъл Коен и Сторми Даниелс, фигурираща в документа като Пеги Петерсън, и празно място под измисленото име Дейвид Денисън. В приложението към иска се посочва, че последното име е псевдоним на политика, чийто подпис не присъства в споразумението.

Клифърд по-рано заяви, че е получила от Коен 130 000 долара. Тя в замяна се е задължила да не разкрива конфиденциални данни за Тръмп и неговите интимни връзки, да не предава на никого кореспонденцията и снимките си с Тръмп. Изключение е било направено за тесен кръг от хора, на които актрисата е разказала за отношенията си с женения за Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил мъж.

Сторми Даниелс твърди, че адвокатът през февруари 2018 г. е оказвал натиск върху нея да не разказва за забежките на Тръмп.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8561 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
дуци

2018.03.09 | 00:10

2
дърта скумрия и тя гледа да изкара някой долар

2018.03.08 | 06:30

1
Мръсница!

Добави коментар

Водещи новини