Адвокат на Тръмп платил от джоба си на порноактриса

  • 14 февруари 2018 20:07

  • 6438
  • 1
Адвокат на Тръмп платил от джоба си на порноактриса
© Getty Images

Личният адвокат на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския каза, че е платил 130 000 долара от собствения си джоб на порноактрисата Сторми Даниълс, за която се твърди, че е имала сексуална връзка с него, пише "Монитор".

Пред в. "Ню Йорк таймс" Майкъл Коен каза, че парите не са му били възстановени нито от организацията "Тръмп", нито от предизборната кампания на президента на САЩ, предаде АП.

Парите той дал на Сторми Даниълс, чието истинско име е Стефани Клифорд. Изплащането на сумата адвокатът определи като напълно законно и нямащо нищо общо предизборната кампания. Подобно изявление той е направил и пред Федералната избирателна комисия.

Тя се интересувала откъде са били взети парите. Адвокатът казал, че те не са нито дарение за предизборната кампания, нито пък са били отчетени като разход на кампанията.

За плащането първи съобщи миналия месец в. "Уолстрийт джърнъл". Тогава изданието написа, че Коен уредил плащането на сумата през октомври 2016 г., за да накара Сторми Даниълс да не разкрива по време на предизборната кампания своята предполагаема сексуална среща с Тръмп.

Интимната среща била през юли 2006 г. По онова време Тръмп е бил вече женен за Мелания.

Самият президент на САЩ отрече тези твърдения официално чрез Белия дом още преди месец.

Novini.bg
6438 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.16 | 07:47

1
Поне си плаща човека, а нашите карат по комунистически, назначават си ги на работа да им плаща Уйчо.

Добави коментар

Водещи новини