Синът на Тръмп заклейми опонентите си заради писмото с бял прах, хвърлило семейството в паника

  • 13 февруари 2018 07:41

  • 1796
  • 2
Синът на Тръмп заклейми опонентите си заради писмото с бял прах, хвърлило семейството в паника
© Getty Images/Guliver

Най-големият син на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския нарече отвратителен замисъл на своите опоненти вчерашния инцидент с неговата жена, която постъпи в болница, след като отвори писмо с бял прах, получено в семейното жилище в Ню Йорк. Доналд Тръмп-младши писа това в Туитър, цитиран от ТАСС.

"Благодарен съм, че Ванеса и моите деца са в безопасност и не са пострадали след невероятно страшната ситуация, възникнала тази сутрин. Наистина е отвратително, че някои хора изразяват противоположни възгледи с помощта на толкова възмутително поведение", писа той.

Тръмп-младши изрази благодарност на сътрудниците на Секретната служба на САЩ, на ФБР и на пожарната команда на Ню Йорк заради техните "решителни действия и слова за подкрепа". "Техният професионализъм в тази напрегната обстановка ми помогна да преживея този тежък ден", добави той.

Неговата сестра Иванка също изрази в Туитър съжаление, че не може лично да утеши Ванеса и децата. "Никой не заслужава да бъде плашен по този непростителен начин", писа тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1796 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.02.13 | 13:49

1
ДЕМОКРАТИТЕ СА ТЕРОРИСТИ

2018.02.13 | 13:49

2
а КОМУНИСТИТЕ какви са - избили са десетки хиляди и още толкова са осакатили

Добави коментар

Водещи новини