Мелания Тръмп посети Великата китайска стена

  • 10 ноември 2017 17:00

  • 2705
  • 2
Мелания Тръмп посети Великата китайска стена
© GettyImages/Gulliver

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил посети прочутата Велика китайска стена в Мутяню, на два часа път от центъра на Пекин, предаде Асошиейтед прес.

Съпругата на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се качи с кабинков лифт до наблюдателната кула, подписа се в книгата за гости и се разходи по стената за около половин час с малка група свои асистенти и охранители.

Домакините от Китай подариха на високопоставената си гостенка свитък. Тя си поговори тях, преди да си тръгне.

Съпругата на американския президент остана в Китай след заминаването на мъжа й за Виетнам за срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество (АТИС). След туристическата програма тя ще отпътува за Вашингтон. Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския написа в Туитър, че при завръщането си на родна земя тя ще посети Аляска, за "да поздрави нашите невероятни войници".
По-рано днес Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил разгледа пандите на зоопарк в Пекин.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2705 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мт Гонган

2017.11.11 | 10:56

2
Читети и учети драги Българи , вижти как с малко инглиш докъде може да идити , ехееееееееееи хей хей
гост

2017.11.10 | 20:48

1
голяма работа

Добави коментар

Водещи новини