Частен детектив разследва как е умряла Стефани

  • 07 декември 2016 07:35

  • 24420
  • 1
Частен детектив разследва как е умряла Стефани
© Фейсбук/ MISS Bulgaria in USA

Семейството на намерената мъртва българска студентка ще наеме частен детектив. Причината е, че има сериозни съмнения как точно е умряла Стефани и че местната полиция се опитва да потули случая. Това обяви майката на момичето.

Случаят е обвит с мистерия. Българката бе намерена на магистрала, телефонът й обаче е бил на няколко метра от тялото й. От болницата заявяват на семейството, че тялото на Стефани е обезобразено, че им препоръчват да не я виждат, а да я кремират. Дори и крайниците били разделени, твърдяли от болницата. Поддали се на мъката, близките на 20-годишната студентка се съгласяват. Изведнъж обаче от църквата, където се намира крематориумът, заявяват, че това не е вярно и Стефани има само няколко синини по лицето и счупена ключица. Майката спира процеса на кремирана и поисква нова аутопсия.

20-годишната Стефани бе открита мъртва преди няколко дни. Тя е била студентка с пълна стипендия в Бинхамптън, Ню Йорк. В петък ще се състои прощаването с момичето в тенис клуба, в който тя е тренирала. Междувременно бе обявена парична награда от 19 000 долара за всяка информация, която ще помогне на разследването за смъртта на българката.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
24420 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.08 | 06:48

1
Нашите институции работят като американските престъпници .На ти една А мерика ,на ти една демокрация ,на ти една Европа,на ти евроатлантически приоритет

Добави коментар

Водещи новини