Безредици по време на митинг на Доналд Тръмп

  • 28 май 2016 09:24

  • 1745
  • 3
Безредици по време на митинг на Доналд Тръмп
© Getty Images/Guliver

Полицаи и демонстранти влязоха в сблъсъци по време на митинг в Калифорния, организиран от американския политик Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, съобщи полицията, цитирана от ДПА.

Сблъсъците започнаха след като Тръмп, който вероятно ще бъде изборът на Републиканската партия за кандидат за президент през есента, изнесе реч пред симпатизанти в Сан Диего. В същото време пред сградата, в която говореше Тръмп, се събраха хора на протест срещу него.

Стигна се до сблъсъци между полицията и демонстрантите. Трима души бяха арестувани, а 18 потърсиха лекарска помощ след сблъсъците.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1745 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.02 | 09:16

3
Още даже не е станал президент, като го изберат ще падне голямо шоу. Нямам търпение.
няма име

2016.05.30 | 09:59

2
Левичарските диарии само знаят да се тръшкат, да крякат и да хулиганстват срещу хората, които искат свободно да изразят политическа реч която не е одобрена от равините на либерастията. Единственото спасение за тея паразити е Тръмп да им намери работа като стане президент и да ги принуди да спрат да бъдат търтеи като им ореже помощите.
Внимание експериментират нови наркотици

2016.05.28 | 12:12

1
НАгли Нашественици провеждат показни декодиращо обемно обсебващи мероприятия с помоща на нарочно подавани пси активни обемно овладяващи готвени з а лидери наркотици и тотално обемно следене вкл на всички около жертвата на снимката

Добави коментар

Водещи новини