Последният хит: тампон с водка (видео)

  • 16 ноември 2011 06:15

  • 2449
  • 1
Последният хит: тампон с водка (видео)
©

Ако доскоро в тийнейджърските среди беше модерно да се пият шотове на екс, то днес въображението на подрастващите се развихри и те направиха купона си по-интересен.

Сега вече въпросът не е в това да се напиеш, а как да го направиш. Отиваш до магазина, купуваш си алкохол, а вместо мезе към него, грабваш пакет тампони. Това е новият хит сред тийнейджърите в Германия, Скандинавия и САЩ. Любопитен видеоклип на CBS News, станал един от най-гледаните в youtube, разказва как щурите купонджии потапят тампона в бутилката, а след това го поставят в интимните си части или на други места по тялото, пише "Труд".

Тази нова мода не е само при девойките, момчетата също експериментират. Така според тях се постига ефекта 2 в 1 - хем се напиваш бързо, хем се предпазваш да не те усетят родителите, че миришеш на алкохол. Дъхът на спирт обаче не зависи от това дали той е приеман от устата или от друга част на тялото, обясняват експертите.

За младите звучи оригинално, но всъщност това се оказва извращение, което застрашава тийнейджърите. В Южна Германия вече има случай с момиче, което е получило инфекция, след като приложило разпространения за забавление метод.

Учените са убедени, че напиването по този начин е невъзможно. Според тях, консумирайки алкохол по тази начин, младежите не само увреждат организма си и предизвикват инфекции, но и могат да изпаднат в токсичен шок.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2449 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
12

2011.11.16 | 13:31

1
Яко, а

Добави коментар

Водещи новини