Споразумяха се за присъдата на лекаря на Майкъл Джексън

  • 07 ноември 2011 21:51

  • 688
  • 0
Споразумяха се за присъдата на лекаря на Майкъл Джексън
©

Членовете на журито по процеса срещу лекаря на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на Конрад Мъри постигнаха споразумение за присъда в края на процеса срещу него за непредумишлено убийство.

Това предава АФП, позовавайки се на телевизионния канал "Ейч Ел Ен".

Очаква се седемте мъже и пет жени да обявят публично решението си, след като семейството на поп звездата си осигури време, за да пристигне в съдебната зала. Очаква се, че децата на Джексън няма да присъстват на обявяването на присъдата.

Мъри може да получи до четири години затвор и да изгуби лиценза си за практикуване на медицина, ако получи осъдителна присъда за смъртта на Джексън през 2009 г.

След началото на процеца на 27 септември Висшия съд в Лос Анжелис изслуша 49 свидетели - 33 от страна на прокуратурата и 16 от страна на защитата.
При заключителните си аргументи миналата седмица заместник-областният прокурор Дейвид Уалгрен заяви, че Мъри е причинил смъртта на звездата поради небрежност и алчност, лишавайки децата на Джексън от баща им, а светът - от един "гений". Защитата същевременно заяви, че Джексън е бил отчаян пристрастен човек, причинил сам смъртта си, приемайки повече лекарство, докато Мъри е бил извън стаята му.

Последвайте канала на

Десислава Станева
688 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини