Мъж обра банка с вибратор

  • 18 юни 2015 09:21

  • 3236
  • 0
Мъж обра банка с вибратор
©

Сапьори взривиха куфарче и други подозрителни предмети в автомобила на жител на Питсбърг, който преди това успя да обере банка, предаде Ен Би Си. Обирът е извършен не с какво да е, а със сексиграчка. По-специално с вибратор.

35-годишният американец Аарон Стайн ще се изправи пред съда по девет обвинения, включително нападение с утежняващи вината обстоятелства, грабеж, заплаха за използване на оръжие за масово унищожение и, забележете - притежание на имитация на оръжие за масово унищожение. Именно последното е вибраторът, пише "Новинар".

При обира на банката, от който мъжът си тръгнал с неизвестна за момента сума пари, той заплашил, че има бомба, показал как изпод тениската му висят жици и поискал всички пари в брой от касиерката.

Крадецът си тръгнал с бял автомобил, който малко след това бил спрян от полицаите. В него те намерили пари в торба за отпадъци, а под предната седалка до шофьора бил скрит инструментът, който според обвинението Стайн използвал за банковия обир - "самоделна кутия, направена от кашон, черно тиксо, вибратор и мобилен телефон".

Уредът бил изследван с помощта на полицейско куче и бил взривен като предпазна мярка, обясниха от полицията.

Последвайте канала на

Novini.bg
3236 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини