Жена в мозъчна смърт роди здраво бебе

  • 03 май 2015 14:51

  • 6165
  • 1
Жена в мозъчна смърт роди здраво бебе
©

Млада американка в мозъчна смърт роди здраво бебе, съобщава Mirror. В продължение на два месеца бременното момиче е било включено към животоподдържаща апарат, за да може да се роди детето й.

22-годишната Карла Перес била бременна с второто си дете, когато един ден през февруари получила силно кръвотечение в дома си. Въпреки факта, че момичето било в мозъчна смърт, лекарите решили, че могат да спасят плода и в продължение на 54 дни я държали включена към апаратурата.

През април, когато плодът бил износен, медиците направили цезарово сечение и извадили сина й.

"Смъртта на Карла е тежка загуба, но наследството, което тя остави, е забележително", коментира вицепрезидентът на болницата, в която младото момиче е било настанено.

Лекарите отбелязват, че състоянието на майката не е довело до сериозни здравословни усложнения при детето и състоянието му е стабилно.


 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6165 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!!!

2015.05.06 | 13:54

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини