Осуетиха масово убийство на Свети Валентин

  • 14 февруари 2015 21:19

  • 4525
  • 3
Осуетиха масово убийство на Свети Валентин
© Getty Images/Guliver

Канадската полиция предотврати план за масово убийство в голям търговски център в Халифакс в деня на Свети Валентин, съобщи БТА.

23-годишна американка от северния американски щат Илинойс и 20-годишен канадец от провинция Нова Шотландия били арестувани тази нощ на летището в Халифакс. Арестуваната американка признала за заговора. Тя била записала предварително няколко послания, които трябвало да бъдат публикувани в Туитър след смъртта й.

По-късно във връзка със случая е арестуван и 17-годишен младеж, също от Нова Шотландия, уточнява АФП.

Освен тези трима младежи, друг, 19-годишен младеж, се застрелял в дома на родителите си в Тимбърли, след като полицията обкръжила къщата.

Полицията съобщи, че у заподозрените са открити оръжие и пари, но не даде повече подробности. Американката и 19-годишният младеж планирали да извършат масовото убийство и след това да се самоубият. Представител на властите отбеляза, че те явно били обсебени от идеята за смъртта и имали много снимки на масови убийства.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4525 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.18 | 18:17

3
СТРАХ ТРЕСЕ ФЕСОВЕТЕ ОТ АТАКА ТРЕСКА КЛАТИ ФЕСОВЕТЕ ИМ УСЕЩАТ КРАЯ СИ ТРОЛОВТЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ОГЛУПЯХА СЪВСЕМ КОПИРАТ И РЕСТАРТИРАТ БРАУЗЪРА КАТО БЕСНИ КУЧЕТА ЗА ДА СИ ОЦЕНЯВАТ САМИ СМЕШНИТЕ СИ КОМУНСИТИЧЕСКИ ПРО-ПА-ГАН-ДНИ ГЛУПОСТИ НЕЗНАЯТ КАКВО ДА ЛЪЖАТ ВЕЧЕ НИЩО НЕ ИМ ВЪРВИ НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА ВЕЧЕ ХОРАТА ГИ МРАЗЯТ ПЛЮЯТ НА ЛЯВО НА ДЯСНО ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ЛУД ДА ГЛАСУВА ЗА РУСКО ТУРСКАТА ПАРТИЯ АТАКА И ОТ ЯД СЕ ТРЕСАТ, ТРЕПЕРЕТЕ ФЕСОВЕ ТРЕПЕРЕТЕ ЛЪВЪТ СЕ СЪБУДИ ИДВА ЗА ВАС ЖАДЕН Е ЗА ПРЕДАТЕЛСКА КРЪВ

2015.02.18 | 18:17

2
strah v ga6tite ti tikvo
plamenp59

2015.02.16 | 11:59

1
Имаш прогрес,копеле.Вече си поставил една запетайка.До пенсия ще се научиш и на точки.Малко те е бил тате по китарата и са останали доста бръмбари.

Добави коментар

Водещи новини