Започва процесът срещу лекаря на Майкъл Джексън

  • 27 септември 2011 07:24

  • 806
  • 0
Започва процесът срещу лекаря на Майкъл Джексън
©

Днес във Върховния съд на Лос Анжелис ще започне първото съдебно заседание по делото за смъртта на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, съобщава Lifenews.

За първи път след две години, доктор Мюрей ще представи своята версия за станалото в имението на легендарната звезда на 25 юни 2009 година. На заседанието ще присъстват членовете на семейството на Джексън, а процесът ще се излъчва пряко в ефира на националната телевизия.

58- годишният Конрад Мюрей, кардиолог от Хюстън е бил нает от Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на като личен лекар шест седмици преди смъртта му.

Обвинението настоява, че Мюрей е давал на певеца опасно вещество, без да осъществява съответния медицински надзор и при пълното отсъствие на необходимото медицинско оборудване, предназначено за оказването на спешна помощ.

Защитниците на лекаря пък твърдят, че певецът сам е приел голяма доза наркотик, когато лекарят е напуснал стаята му. Ако бъде признат за виновен, Мюрей е заплашен от затвор до четири години.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
806 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини