Едно от последните послания на Робин Уилямс е към онкоболна (видео)

  • 18 август 2014 10:29

  • 4311
  • 1
Едно от последните послания на Робин Уилямс е към онкоболна (видео)
© gettyimages

Обесилият се американски актьор Робин УилямсРобин Уилямс Робин Уилямс (на английски: Robin Williams) е американски актьор и комик, който става известен след е записал месеци преди смъртта си видео за жена с неизлечими заболявания, предаде РИА Новости.

Когато 21-годишната Вивиан Уолър е била диагностицирана с рак на червата, белите и черния дроб, тя е допълнила списъка на нещата, които трябва да свърши преди да си отиде от този свят и включила в него среща с носителя на наградата "Оскар" през 1997 г. за най-добра мъжка второстепенна роля за филма "Добрият Уил Хънтинг". По-късно нейното нейното състояние се влошило и тя не е могла да отпътува от родния си град Оукланд в Нова Зеландия за САЩ и близките на Вивиан са й помогнали да се свърже с Уилямс, който е записал кратък клип и го изпратил на болната жена.


"Здравей, Вивиан! Аз съм Робин УилямсРобин Уилямс Робин Уилямс (на английски: Robin Williams) е американски актьор и комик, който става известен след. Какво става в Нова Зеландия? Изпращам ти цялата си любов, както и на Джак и Софи (дъщерята на семейството). Ето защо можеш да ме извадиш от своя списък със задачи", казва актьорът във видеото. След това той изпява кратка песен и изпраща на Вивиан въздушна целувка.

До думите на съпруга на Вивиан - Джак жената не е могла да повярва, че Уилямс е изпълнил нейното желание. Джак Уокър допълва, че двамата не са обсъждали засега самоубийството на актьора, защото това е болезнена тема за Вивиан. "Ние просто се наслаждаваме на живота и прекарваме времето си заедно", допълва Джак. По думите той и съпругата му са решили да разкажат за видеообръщението си, защото много обичат Робин УилямсРобин Уилямс Робин Уилямс (на английски: Robin Williams) е американски актьор и комик, който става известен след и искат да покажат пред целия свят какъв прекрасен човек е бил покойният комик.

Уилямс бе намерен мъртъв в ранните часове на 12 август 2014 г. българско време в дома си в Калифорния.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4311 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.21 | 05:46

1
и нашите политици са велики/хайдуци и продажници/.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини