Обама притисна Конгреса да финансира инфраструктурата

  • 06 септември 2011 08:55

  • 573
  • 0
Обама притисна Конгреса да финансира инфраструктурата
©

Американският президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият призова Конгреса да увеличи разходите за инфраструктурни проекти, за да може да се създадат повече работни места. В изказване по случай Американския национален празник - Денят на труда, Обама заяви, че в предстоящата му реч пред Конгреса ще наблегне на инициативите за намаляване на безработицата и за съживяване на икономиката.

Легендата на соул музиката Арета Франклин обикновено е гвоздеят на програмата във всяко шоу. В Детройт обаче тя само откри празненствата за Деня на труда, а всички затаено очакваха речта на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. Американският президент говори пред 13 хиляди профсъюзни членове в стил предизборна кампания.

Безработицата в Съединените щати през август беше 9,1 процента. С наближаването на президентски избори догодина Обама е подложен на все по-голям натиск да съживи икономиката. В четвъртък той ще говори за увеличаването на заетостта на съвместно заседание на двете камари на Конгреса.

Последвайте канала на

Novini.bg
573 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини