Майка удави синовете си във вана (снимка)

  • 04 април 2014 07:48

  • 2573
  • 2
Майка удави синовете си във вана (снимка)
©

Жена от Пенсилвания твърди, че е чувала „откачени гласове“, които й казвали да удави синовете си, след което тя ги потопила под вода и седяла върху тях във ваната, удавайки 3-годишния си син и оставяйки другото си 6-годишно момче в критично състояние.

40-годишната Лаурел Шлемър от Макандълс е задържана без право на гаранция, след като в сряда бе обвинена в убийство, нападение и застрашаване живота на дете. Шлемър е разказала на детективите от окръг Алегейни, че се е опитала да удави двата си по-малки сина – 6-годишния Дениъл и 3-годишния Люк, след като във вторник най-големият й 7-годишен син тръгнал за училище.

Тя изпратила най-голямото си момче до училищния автобус, после казала на братчетата му да си свалят пижамките и да се качат във ваната.

„Шлемър каза, че момчетата се качили във ваната, след което и тя влязла в нея напълно облечена. Откачени гласове са й казвали да затисне децата под водата. Шлемъре обяснила, че в един момент тя дори е седяла върху момчетата, докато те са били под водата във ваната“, се казва в документи.

По думите на детективите, Шлемър е казала още, че според нея „тя е щяла да бъде по-добра майка“ на най-големия си син, ако „другите две момчета ги няма, а и щяло да им бъде по-добре на небето“.

След като момчетата престанали да мърдат, тя ги извадила от ваната и ги оставила на пода на банята, за да се обади на телефона за спешни ситуации 911. Тя е казала на полицаите, че не се е опитала да им окаже първа помощ, защото не знаела как се прави.

Пристигналите фелдшери веднага откарали момчетата в близка болница, където по-малкото момче е обявено за починало. Брат му е преместен в интензивно отделение за деца в Детската болница на Питсбърг, където се бори за живота си. Състоянието му е критично.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2573 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.25 | 13:10

2
отново в америка. абе там само психопати ли живеят. то затова и имат толкова психолози, психиатри и клиники или заради последните има толкова много психясали

2014.08.25 | 13:10

1
На тази изродена нация трябва да и се забрани да съществува!

Добави коментар

Водещи новини