В. "Вашингтон пост": Обама е с Мишел

  • 12 февруари 2014 07:07

  • 1386
  • 0
В. "Вашингтон пост": Обама е с Мишел
©

Говорителката на в. “Вашингтон пост” Кристин Корати отхвърли твърденията, че изданието подготвя сензационни разкрития за предполагаема връзка на американския президент Барак Обама с Бионсе. В понеделник френският папарак Паскал Ростен хвърли бомбата по местна телевизия, че Обама има топли отношения с певицата.

По-късно Ростан даде назаден и започна да обяснява, че между Мишел и Барак нещата са изстинали, но в. „Вашингтон пост” знаели повече. Ростен забърка и журналистите от в. „Файненшъл таймс”, които се допитали до него как е била отразена аферата между френския президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 и новата му любовница Жули Гайе, защото явно и зад Океана имали подобен казус, пише "Монитор".

Ростан освен това допълнил, че американските медии ще пуснат новината, когато са 150% сигурни. По-късно папаракът Ростен признава пред френския в. „Фигаро”, че това е само една шега и всъщност искал да популяризира новоизлизащата си книга Voyeur (Воайорът). Ростен допълва, че с тази огромна шега е искал да покаже деградацията на професията си.

Ростен е известен във Франция с това, че говори на ти с бившия президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в, с Оланд и с Валери Трирвильор.

Новината действително бързо обиколи света, но от Белия дом изобщо отказаха да коментират подобни слухове. Единственото, което се знае със сигурност, е, че семейство Обама са първи приятели с Джей Зи и Бионсе.

Тя се появи насред началото на визитата на френския президент в Белия дом. Тя бе дългоочаквана заради скандала с любовната афера на Оланд, като дълго време всички очакваха да научат коя жена ще играе ролята на първа дама точно по време на пътуването на френския президент до Вашингтон. Оланд обаче предпочете да пътува сам.

Домакините американци дават всичко от себе си, за да впечатлят госта си от Стария континент, като на държавната вечеря ще бъдат поднесени зеленчуци от градината на Мишел, вина от няколко щата, мандарини от Флорида и хавайски шоколадов крем. За няколкото стотици гости е вдигната шатра на южната морава на Белия дом. Те ще се насладят на хайвер от американска есетра, картофена крем супа с яйца от пъдпъдъци и “малка зимна салата” от зеленчуци. Основното ястие ще бъде говеждо филе от Колорадо със зеленчуци на скара, а десертът - ванилов сладолед, мандарини и хавайски шоколадово-сметанов крем. Вината ще бъдат от щатите Калифорния, Вашингтон и Вирджиния. В края на вечерята ще има изпълнение на соул певицата Мери Джейн Блайдж, а през това време на гостите ще бъдат поднесени бисквити с аромат на лавандула и захарен памук.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1386 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини