Заплашиха Мадона със смърт

  • 07 февруари 2014 10:38

  • 2190
  • 1
Заплашиха Мадона със смърт
©

Писмо със смъртни закани е получила МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо, предаде АП.

Поводът за отправените заплахи е била речта на Кралицата на попмузиката в Ню Йорк. Тя заедно с участничките в групата Pussy Riot Надежда Толоконикова и Мария Альохина в четвъртък изнесе концерт. Преди началото на изпълнението американската певица заяви: Трябва да се борим за свободата на словото, да имаме пълна свобода да обичаме, когото си искаме и да бъдем такива, каквито сме. След пламенните си думи тя обяви, че е получила анонимно писмо със закани.

Три участнички в групата Pussy Riot бяха осъдени на по 2 години затвор през 2012 г. заради пънкомолитвата си в московския храм Христос Спасител, в която призоваха Богородица да спаси Русия от Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Присъдата на Екатерина Самуцевич бе променена на условна. Альохина и Толоникова бяха амнистирани от президента на страната в края на 2013 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2190 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.15 | 13:40

1
Кво да я плашат тая к,урва ?! Направо да я пращат на оня свят !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини